Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/0/c/telereparation.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/0/c/telereparation.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/0/c/telereparation.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684 Huawei Reparation – Telereparation.dk

Huawei Reparation

Vores billige priser passer til dig, så tjek vores priser nu

Den kinesiske smartphone producent Huawei kan muligvis ikke konkurrere med mange andre på design. Til gengæld kan de i ellerhøjeste grad konkurrer på pris i forhold til hardware. Huawei har i lang tid været kendt for at producere modemer og andet elektronisk udstyr, men for fremtiden håber de på, at det vil være deres telefoner, de er kendte for. Den store kundemagnet for Huawei har været deres Ascend serie og særligt deres Ascend P7, der på indmad nemt kan sammenlignes med de nyeste iPhones og en Samsung Galaxy S5. Til gengæld forhandles den oftes til en brøkdel af prisen. Når det kommer til Vi kender til alle modeller hos Huawei og Telegiganten kan meget hurtigt udfører enhver Huawei reparation.

Huawei telefoners fordel er deres store kapacitet, men til gengæld kan de være skrøbelige. De nyere modeller er ydstyret med Gorilla Glas, så oplever vi, at man ved større stød eller tab kan ødelægge skræmen. Skulle man være så uheldig at få ødelagt front skærmen på sin Huawei, så kan det lade sig gøre at skifte den. Skulle du ønske dig at få et tilbud på en Huawei reparation, så bedes du kontakte os her.

KONTAKT OS

Kontaktoplysninger
Amagerbrogade 24,
2300 København,
Danmark